Hayatta Kalma Oyunu Green Hell'in Satışları 300.000 Kopyayı Geçti

22.10.2019 14:14 Özgür Eroğlu

 
5 Eylül'de erken erişimden çıkan hayatta kalma oyunu Green Hell'in satış sayısı açıklandı. Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Creepy Jar'ın yaptığı oyun erken erişim satışları ile birlikte toplamda 300.000 kopyayı geçti. Ayrıca oyun Steam'de 570.000 kişinin istek listesinde bulunuyor. Geliştirici stüdyo kaliteli ve doğru içeriklerle daha fala oyuncuya ulaşmayı hedefliyor.
 
Green Hell'in konsol sürümleri ise bu ayın başında duyurulmuştu. Oyunun konsol sürümünün 2020 yılının başlarında çıkması planlanıyor. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Green Hell balta girmemiş Amazon yağmur ormanlarında geçen açık dünya hayatta kalma oyunu. Yiyecek veya ekipman olmaksızın ormanda tek başına bırakılmanın ardından hayatta kalmaya ve buradan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu yolculuk sırasında dış dünyadan herhangi bir yardım almıyorsunuz ve gerçek hayatta kalma teknikleri öğrenmenin ardından sadece ellerini kullanarak barınaklar inşa etmeniz, araçlar üretmeniz ve avlanıp kendinizi koruyabilmeniz için silahlar yapmanız gerekiyor. Sürekli olarak ormanın tehdidi altında, vahşi hayvanlara ve tropik hastalıklara karşı savaşıyorsunuz ve ayrıca kendi zihninin kurduğu tuzaklara ve uçsuz bucaksız ormanın karanlık köşelerinde gizlenen korkulara göğüs germek zorunda kalıyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Green Hell Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Creepy Jar Dağıtıcısı: Creepy Jar Tür: Survival Çıkış Tarihi: 5 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler