Hollow Knight: Silksong belirtilmeyen bir tarihe ertelendi!

10.05.2023 18:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Team Cherry ekibi metroidvania platform macera oyunu Hollow Knight: Silkskong'u daha önce planlanan 2023'ün ilk yarısı çıkış tarihinden belirtilmeyen bir tarihe ertelediği duyurdu. Bu doğrultuda ekip çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyun hakkında planlarından bahsetti.
 
Oyunun şu anda çıkış tarihi belli değil
 
 
 
Team Cherry pazarlama ve yayın temsilcisi Matthew Griffin erteleme hakkında Twttier üzerinden bir gönderi paylaştı. Bu gönderide şunları aktardı:
 
"Hollow Knight: Silkskong'u 2023'ün ilk yarısında yayınlamayı planlamıştık. Ancak geliştirme sürecimiz tamamlanmadı ve hala devam ediyor. Oyunun gidişatından heyecan duyuyoruz ve oldukça güzel bir deneyimi sizlere aktarmayı hedefliyoruz. Bu yüzden oyunu elimizden geldiğince en iyi hale getirmek için uğraşıyoruz. Bunun için oyuna bir süre daha vakit ayırmak istiyoruz. Oyun için şu anda çıkış tarihi veremiyoruz ancak geliştirmenin sonuna yaklaştığımızda sizleri bilgilendirmek istiyoruz."
 
Hollow Knight: Silksong, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve  Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun bizlere karanlık bir atmosferi, zorlu platform unsurlarını ve aksiyon içeriklerini aktaracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hollow Knight Silksong Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak 2 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024 Şampiyonu G2 Esports Oldu! 2 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı 3 Saat önce Dead Rising 2'nin Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Gelebilir 3 Saat önce Until Dawn Remake'in Playstation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler