Hugo Chavez: Playstation Zehirdir

Chavez'in oyunlardan önce nelerin insanı yanlış yollara sevk ettiğini görmesini diliyoruz
18.01.2010 16:16 Alkan Adakaner

Venezuela'nın ve dünyanın en ilginç devlet başkanlarından Hugo Chavez'de oyun düşmanları arasındaki yerini aldı.
 
Hugo Chavez "Alo Presidente" adlı Tv şovunda Playstation'ın zehir olduğunu söyledi. Chavez'in Playstation'dan kastettiği oyunlar yoksa onun Nintendo veya Xbox fanı olduğunu sanmıyoruz.
 
"Bazı oyunlar size öldürmeyi öğretir. Mesela beni bir keresinde bir oyuna koymuşlardı, görevin adı Chavez'i öldürmelisindi." sözlerini söyleyen Chavez, Mercenaries 2'den bahsediyor gibi görünüyor.
 
Chavez oyun oynayan birisinin kendisini öldürmesinden mi korkuyor karar veremedik.  Belki de ülkesine oyunlar yüzünden bir devrim olmasından korkuyordur. CIA ajanları yoksa oyunlarda Chavez'i öldürme alıştırması mı yapıyor?
 
Konuşmasına oyunların zararlı yönlerinden bahsetmeye devan eden Devlet başkanı "sigara, uyuşturucu ve alkol satışları yapılıyor" sözleri ile konuşmasını sürdürdü.
 
Sözlerinde biraz haklılık payı da olan Devlet Başkanının ülkesi Venezuela'da oyuncu olmak zor olsa gerek.
 
 
kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler