Insomniac, Mobil Oyun Bölümünü Açıyor

Insomniac özellikle platform oyunları ile büyük beğeni topluyor
13.03.2011 11:13 Alkan Adakaner


     Mobil ve facebook oyunlarında (genel olarak web tabanlı oyunlar diyelim) ne kadar büyük paraların döndüğünü Zynga'nın gelirlerine bakarak anlamak mümkün. Bu alan artık konsollar için oyun üreten firmaların da yoğun biçimde dikkatini çekiyor.
 
     Sypro, Ratchet & Clank ve Resistance'ın yaratıcısı olan Insomniac Games de facebook ve mobil platformlar için oyun üretecek bölümünü açıyor. Geliştirici firmadan Brian Hastings de "bu alanda tutkulu olduğumuz birşeyler var" sözleriyle ne kadar istekli olduklarını vurguladı.
 
     Hasting, henüz bir projelerinin olmadığını, ama bu alanda üretecekleri oyunların öğrenmesi kolay, ama uzmanlaşması zor bir yapıda olacağı söyledi.
 
     Facebook ve mobil platformlara ile gün geçtikçe artıyor. Oyun firmaları da doğal olarak para en çok neredeyse oraya kaymaya başladı. Yakında diğer tanıdık geliştiricileri de facebook oyunu yaparken görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler