Japonların GT 5 Reklamı Baştan Çıkarıcı

18.11.2010 13:35 Levent Polater

 

gt53

 

 
     Japon reklamları genel olarak Batılı izleyicilere bazen tuhaf gelse de Gran Turismo 5 için ortaya çıkarılan TV reklamını izleyip de beğenmeyecek birinin olacağını sanmıyorum.
 
   "We Love Cars" yabi "Arabaları Seviyoruz" sloganı ile yayınlanan reklamda tabir-i caizse araba teşhiri yapılıyor. Onlarca lüx araç aynı karede. Gran Turismo 5'de bu sahneleri sık sık göreceğiz ancak gerçek hayatta bu anlara bu reklamda olduğu gibi çok nadir karşılaşırız.
 
    Avrupa'da 2 gün erteleneceği haberleri de yalanlanan Gran Turismo 5, tüm dünyaya aynı anda Çarşamba günü çıkıyor. Hazır olun millet!
 
    Reklama aşağıdan göz atabilirsiniz:

[DHVIDEO=1878]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 3 Dk önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 44 Dk önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 6 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler