Kepez’de E-SPORFEST Heyecanı

23.03.2022 14:00 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, gençlerin ilgi odağı oldu. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 19 Mart Cumartesi günü kapılarını açan E-Spor Festivali, heyecanla sürüyor.
 
     Kepez Belediyesi’nin himayesinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve ÜniAk Antalya işbirliğiyle düzenlenen Antalya E-SPORFEST’te, ziyaretçilere Playstation, VR, Mobile Game, Oyun Bilgisayarı, simülasyon alanları gibi çeşitli oyun deneyimleri ücretsiz sunuluyor. Antalya E-SPORFEST, özellikle üniversiteli ve liseli gençlerin yoğun ilgisini gördü.
 
     Gençler, bireysel ya da takım olarak düzenlenen oyun turnuvalarına ücretsiz olarak katılma imkanı buldu. Antalya’nın ilk E-Spor Festivali, 19-20 Mart tarihlerinde gençleri çok sevdikleri birçok oyunla buluşturdu. Kepez Belediyesi, sosyal yaşamlarını daha etkin bir şekilde sürdürebilmeleri için önümüzdeki haftalarda da Off-Road, Bisiklet Turnuvası ve Antalya BİLİMFEST etkinlikleriyle de gençleri buluşturacak.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler