Kingston Trilogy Tour Finali İstanbul'da

02.02.2012 16:49 Ersin Kılıç


     İstanbul, 03-04-05 Şubat 2012 tarihlerinde dünyaca ünlü oyun takımlarından Na-Vi ve Moscow 5’i ağırlıyor.
 
     Kingston sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Kingston Trilogy Tour yarışmasının son aşaması olan offline etap İstanbul'da gerçekleştirilecek. Rusya, Ukrayna ve Türkiye'de gerçekleştirilen online elemelerde, her ülkenin şampiyonu belirlendi ve $7500 değerindeki ödüller sahiplerini buldu.

     Kingston sponsorluğunda İstanbul'a gelecek olan şampiyonlar, hem İstanbul'u gezecek, hem de $5000'lık offline ödül için yarışacaklar. Yarışmada yer alacak takımlardan ikisi, dünyaca ünlü Natus Vincere (Na-Vi) ve Moscow 5 (M5). Ülkemizi ise Türkiye'nin başarılı multi-gaming ekibi HWA Kingston temsil edecek.

     Offline etkinlik 4 Şubat 2012 Cumartesi günü Bahçelievler Game Extra turnuva merkezinde gerçekleştirilecek. Yarışmalar sabah 09:30 da başlayacak ve 17:00’a kadar sürecektir.

     Etkinlik sizlere canlı yayın ile de ulaştırılabilecektir. Gün boyu canlı yayınımızı ve röportajlarımızı izlemek için www.own3d.tv/Eurocups adresini takip edebilirsiniz.
 
    Basın Bülteni
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler