Last of Us Çıkış Tarihi Perakendecilerde Değişti

12.02.2013 17:58 Samet Konuksal


    The Last of Us'ın çıkış tarihini iple çeken Playstation 3 oyuncularını üzecek söylenti haberini gün içinde vermiştik. Görünene göre bu söylenti yavaş yavaş gerçekleşiyor. The Last of Us'ın çıkış tarihi bazı ünlü perakendecilerde değişti.
 
    Gün içerisinde söylentinin çıkmasına sebep olan BestBuy'ın resmi internet sitesinde The Last of Us'ın çıkış tarihi 18 Haziran olarak değiştirildi. BestBuy'ın sitesinde, ön sipariş yapan müşterilerine mailleri yolladığı anda çıkış tarihi olarak Sony tarafından verilen 7 Mayıs tarihi gözüküyordu.
 
    BestBuy'da işler bu şekilde gözükürken bir diğer ünlü perakendeci GameStop da gün içerisinde The Last of Us'ın çıkış tarihinde bazı düzeltmeler yaptı. Gün içerisinde oyunun çıkış tarihini 18 Haziran olarak listeleyen GameStop, düzenlemelden birkaç saat sonra çıkış tarihini 7 Mayıs olarak değiştirdi. 
 
Oyuncuların bilmediği bazı şeyler dönüyor gibi...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 3 Saat önce Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 4 Saat önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 5 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 6 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler