MS: "Cloud Sistem, Xbox İçin Önemli Bir Strateji"

03.07.2012 11:52 Talha Aynacı

   Sony kanadından uzun süredir gelen cloud teknolojisiyle ilgili dedikodu haberleri sonrasında dün 380 milyon dolara satın alması, oyun endüstirisine bomba gibi düştü. Microsoft'un bu önemli haberle ilgili yorumu şöyle oldu:
 
"Biz zaten cloud sistemine sahibiz. Cloud sistemi stratejimizde anahtar rol oynuyor ve  Xbox için bu alanda büyük yatırımları yıllardır yapıyoruz." diyen Microsoft, Xbox Live sistemini, Sony'nin yeni hareketine bir cevap olarak gösterdi:
 
"Xbox Live aracılığıyla oyun ve eğlenceli uygulamaları cloud sayesinde 40 milyon insana sunuyoruz. Xbox 360'a bağlanan  her cihazda; Windows Phone, Windows 8 ve diğerlerinde eşsiz ve sıradışı bir eğlence sözü verdik. Bunu gelecekte farklı alanlara yaymanın yolunu arıyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler