Mario & Sonic 2012 Olympic Games Bundle Duyuruldu

Açık mavi Wii oldukça hoş duruyor
10.10.2011 19:08 Alkan Adakaner

 
      Sega ve Nintendo'nun maskotları Sonic ve Mario'nun olimpiyat oyunları şu ana kadar çok büyük ilgi gördü. İki firma da bu durumun farkında olduğundan oyunculara çeşitli seçenekler sunmak için harekete geçtiler.
 
     18 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games ve açık mavi Wii bundle paketi duyuruldu. Bu paketteki Wii'nin Gamecube oyunlarını çalıştırmayan modelden olduğunu da belirtelim.
 
       Paketin satış fiyatı hakkında şu an için bir bilgi yok, ama oyuncuların bu pakete ilgi göstereceği konusunda şüphemiz de yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler