Marvel's Spider-Man 2'nin Haritası Önceki Oyunlara Göre İki Kat Daha Büyük!

02.06.2023 20:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için yeni detaylar verildi. Bu kapsamda Insomniac Games yaratıcı yönetmeni Bryan Intihar, Famitsu'ya Marvel's Spider-Man 2'nin haritasının önceki oyunlardan kabaca iki katı daha büyük olduğunu aktardı.
 
Bryan Intihar oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Marvel's Spider-Man 2 oyunculara sunulmayı beklerken yaratıcı yönetmen Bryan Intihar oyun hakkında daha fazla detay paylaştı ve şunları aktardı: "Bu sefer oyuna Queens ve Brooklyn bölgelerini ekledik. Yani kabaca söylemek gerekirsem harita boyutu önceki oyunlardan yaklaşık iki kat daha büyük. Bu iki bölge biraz daha küçük bir yerleşim yerini kapsıyor. Ancak bu yerleri farklı bulacağınızı düşünüyorum." 
 
Öte yandan oyun yönetmeni Ryan Smith oyuncuların oyunun açık dünyasını keşfederken Peter Parker'ın Örümcek Adamı ile Miles Morales'in Örümcek Adamı arasında serbestçe geçiş yapabileceğini doğruladı. Ancak hikaye görevleri esnasında bu geçişlerin bazen kısıtlanabildiğini de açıkladı.
 
Yeni oyun içi görevleriyle, mekanikleriyle ve bölgeleriyle Marvel's Spider-Man 2, bu sonbaharda PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Son yayınlanan oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler