Modern Warfare 3'e Çok Farklı Özellikler

Modern Warfare 3 yeni oyun dinamikleri ile yine çok satanlardan biri olacak.
18.07.2011 15:21 Burçin Aygün


     Aramızda herhalde Modern Warfare 3 için sabırsızlanmayan yoktur. Önceki yapımlarda yapılan eleştirileri göz önüne alan yapım ekibi karşımıza bu sefer çok da özel bir oyunla çıkmak niyetindeler. Bunu da kanıtlamaya başladılar bile. Ortaya çıkan yeni özelliklerin, oyunu bambaşka bir boyuta taşıyacağını söylüyor geliştirici ekibimiz.

     Bu özelliklerden bazıları ise şu şekilde duyuruldu:
 
     Hayatta Kalma Modu

     Çok sevilmesi beklenen bu mod, aynen Zombi moduna benziyor. Her türlü oyun mekaniğinin moda dahil edileceği oyunda, hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vereceğiz.
 
     Dual Scope

     Belki de oyunda bulacağımız en özel özelliklerden biri de bu olacak. Oyuncular Modern Warfare 3'de ikili scope kullanabilecek ve silahlarında istedikleri zaman scope'lar arasında geçiş sağlayabilecekler.

     Killstreaks Değişimi

     Modern Warfare 2'de çoğu oyuncunun pek de beğenmediği Killstreaks sistemi değişiyor. Robert Bowlling bu sistemin tamamen oyuncu odaklı olacağını ve çok sevilmesini -yeni değişikliklerle beraber tabi- beklediklerini söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler