Monolith Soft, Bethesda Gibi Olmak İstiyor

Xenoblade dev dünyası ile oyuncuları büyülemişti
16.12.2012 10:01 Alkan Adakaner


      Nintendo'nun önemli geliştiricilerinden biri olan Monolith Soft son olarak Xenoblade ile türü sevenlerin hayran kaldığı bir RPG oyunuyla karşımıza çıkmıştı. Geliştirici ilk Wii U oyunlarıyla teknolojik olarak Bethesda kalitesini yakalamak istiyormuş.
 
     Monolith Soft'tan Michihiko Inaba'nın açıklaması geliştiricinin ilk Wii U oyunuyla birlikte neler istediğini anlatıyor:

     "Oyuncuları görsel olarak büyüleyecek HD bir oyun yapmak istiyorum. Japonya'nın yeni nesil teknolojiler ortaya çıktığında hala Amerikalı geliştiricilerle yarışabileceğini göstermek istiyorum. Amacımız Fallout serisinin geliştiricisi Bethesda Softworks gibi olmak"

     Monolith Soft'un oldukça kaliteli bir geliştirici olduğuna şüphe yok. Eğer bu yeteneklerini Wii U'nun görsel gücüyle birleştirirlerse ortaya gerçekten de büyüleyici bir oyunla çıkabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler