Nintendo, F2P Modeline Sıcak Bakıyor

07.01.2013 19:24 Samet Konuksal


    Oyun endüstrisinin farklı bir yöne kaydığı bir gerçek. Büyük oyun yapımcıları oynaması ücretsiz olan modele kaydığı şu günlerde, yapımcıların röportajlarında da F2P'ın yeni nesile hükmedeceği yönünde sözler görüyoruz. Endüstrinin önemli firmalarından Nintendo da, F2P modeline sıcak bakıyormuş.
 
    Japonya'da yayınlanan Nikkei gazetesine röportaj veren Nintendo patronu Satoru Iwata, "Şu an için mikro ödeme sistemiyle birlikte oyunlarımızı destekleyebilir, bu doğrultuda da gelirler elde edebiliriz. Gelecek projelerimizde Free to Play modelini düşünebiliriz. Ya da kendimizce yeni bir fikir üretip "Cheap to Play" yani "oynaması ucuz" bir modele yönelebiliriz." açıklamalarını yaptı. 
 
   Endüstrinin üretken ismi Nintendo'nun Wii U çatısı altında yeni fikirleri var gibi gözüküyor...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler