Nintendo'da Fırtınadan Önceki Wii 2 Sessizliği

04.08.2010 15:46 Gökhan Yılmaz

 
      Farkettiyseniz Nintendo'nun Wii 2 üzerinde çalıştığı bilinmesine rağmen yeni konsol hakkında hiç bir açıklama yapılmıyor. Ne gibi özelliklere sahip olacağı, nasıl teknolojiler barındıracağı ya da getireceği yenilikler hakkında en ufak bir bilgimiz bile yok (HD olacağı dışında). Nintendo'nun başındaki isim Satoru Iwata, bunun nedenlerini açıkladı.
 
      Nintendo ağzını sıkı tutuyor çünkü başkalarının, fikirlerini çalmasını istemiyor. Bir de Iwata'nın sürprizleri sevmesi de sessizliğin nedenleri arasında bulunuyor. Wii'nin veliahtı ile hayranlarını derinden etkilemeyi planlıyorlar.
 
     Iwata, "Elbette yeni Wii üzerinde çalışıyor ve geliştiriyoruz. Fakat eğlence sektörünün tarihi taklitlerle dolu. Muhteşem bir fikir korunma altına alınmadıkça başkaları tarafından kopyalanabiliyor." şeklinde konuştu. Açıklamalarının devamında ise önümüzdeki yıllarda çıkacak Wii 2'nin yeniliklerini şimdiden söylemenin tüm sürprizi bozacağını ve bunları son anda yani ürün tamamlandığında söylemenin doğru olacağını belirtti.

     Wii 2'nin sahip olacağı özellikleri öğrenebilmek için daha uzun bir süre beklememiz gerekecek. Anlaşılan Nintendo'nun bazı heyecan verici orijinal fikirleri var.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler