Nintendo'nun Türkiye Arayışları Sürüyor!

26.06.2012 12:02 Ersin Kılıç


     Oyun dünyasının en büyük firmalarından biri olan Nintendo, ülkemizdeki faliyetlerini birkaç ay öncesine kadar Nortec Eurasia aracılığı ile gerçekleştiriyordu. Fakat geçtiğimiz aylarda Nortec'ten üzüntü verici bir haber gelmiş ve firma ülkemizdeki faliyetlerini durdurmuştu. Bu gelişme sonrası da bir açıklama yapan Nintendo, yeni bir tarihe sahip olan bu açıklaması ile daha önceki duyuruyu yineledi.
 
     Yapılan bu açıklama ilerisi için arayışların devam ettiğini gösterirken, ayrıca ülkemizde satılan Nintendo ürünleri için de teknik destek imkanı gene bir aracı firma ile sağlanmış. Nintendo'nun onarımlar için açılan sitesine buradan ulaşabilir, yapılan açıklamaya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 Nintendo Avrupa'dan Önemli Duyuru...

Üzülerek duyurmak isteriz ki, Türkiye distribütörümüz Nortec Eurasia, ticari operasyonunu durdurma karari aldigini tarafimiza bildirmistir.

Turkiyedeki tüketicilerimizi temin ederiz ki , müsteri destek servislerimizin devami için gerekli tüm adimlari atmaktayiz. Ayni zamanda yeni ürünlerimizi ve tecrübelerimizi Turkiye piyasasina sunmak için arayislarimiz hizla devam etmektedir. Bununla ilgili yeni duyurulari önümüzdeki günlerde paylasacagiz.

Her türlü iletisim için email: iletisim@nintendo.com.tr
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler