PS3 için 3.61 Firmware Güncellemesi Onaylandı

Korsan oyun oynayanlar da bu güncellemeden nasibini alacaktır
04.05.2011 10:28 Alkan Adakaner


      Playstation Network'ün hacklenmesinden sonra Sony'nin korsanlara karşı daha sıkı tedbir alacağı kesin. Japon devinin bilgilerini daha iyi saklaması bir yana, korsan oyun oynayanlara karşı sert tedbirlere almasını bekliyoruz. Bu amaçla 3.61 firmware güncellemesi de yolda.
 
     Playstation.com'un Japonya sitesineki bilgilere göre Playstation Network 3.61 firmware güncellemesi ile birlikte dönecek.Bu güncellemenin içeriği tam olarak bilinmiyor, ama Sony'nin korsan oyun oynayanları engellemek isteyeceği aşikar.
 
      Eğer Sony korsan oyunu tamamen engelleyebilirse (bu aşamadan sonra kolay olmayacaktır) PSN'deki kriz sonrası oyun geliştiricilerine de güzel haberler vermiş olacaktır. Böylece PSN'e olan sempati eski günlerine dönebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler