Persona 4 Playstation 3 İçin Geliyor

03.04.2014 09:00 Samet Basri Taşlı


     Orjinali 2008 yılında Playstation 2 için yayınlanan ve daha sonra Playstation Vita için yeniden çıkan Persona 4, ESRB listelemelerine göre şimdi de Playstation 3 için geliyor.
 
     Doğaüstü cinayetlerle ilgili olayları araştıran bir grup lise öğrencisini konu alan oyun, ESRB listelerinde Playstation 3 için tekrar listelendi Persona 4 Golden ismiyle çıkan PS Vita versiyonunun aksine, listede sadece Shin Megami Tensei: Persona 4 olarak verilen isme bakılırsa, oyun doğrudan Playstation 2 versiyonundan çevriliyor olabilir. 
 
     Tıpkı ilk çıkan versiyonu gibi "M/Mature" etiketi alan Persona 4 için herhangi resmi bir çıkış tarihi yok. Dün PSN üzerinden satışa sunulan Shin Megami Tensei: Devil Summoner - Raidou Kuzunoha vs the Soulless Army'nin dışında 2014 yılı bir çok Persona oyununa ev sahipliği yapacak gibi gözüküyor. 2014 yılında çıkacak Persona oyunları ise şunlar: Persona 4 Arena Ultimax, Persona 4: Dancing All Night, Persona Q: Shadow of the Labyrinth ve Persona 5.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler