Prime: Battle for Dominus Duyuruldu

İşte oynanılabilen tarafların ilk halleri, zaman içinde ne olur bilemiyoruz tabii.
16.06.2011 13:31 Beril Sergün


      Pitchblack Games'in üstlendiği Prime: Battle For Dominus bugün itibariyle duyuruldu. Yapımcıların çok değişik ve büyük bir evren vaad ettikleri oyunda PvP unsuru da var. Oyundan bekleyebileceğimiz şeyleri şöyle bir inceleyelim;
 
     * Bilimkurgu MMORPG - Prime'ın hikayesi zaman içinde genişleyecek ancak şu andaki ana tema, Prime elementini ele geçirmek ve bunu yapmak isteyen tek ırk insanlar değil.
     * Üç Farklı Taraf - 3 adet oynanabilir ırk olacak, bunlar; İnsan,Rodon ve Salent. Seçtiğiniz ırka göre hikayeniz ve ilerleyiş tarzınız değişecek.
     * Büyük bir Evren -  11 ayrı gezegen ve 25 adet geniş alan. Gezegenler güzel ve sakin görünebilir ama buna aldanmayın, her birinin kendi gizemi ve zorlukları olacak.
     * Büyük Savaşlar -  Hem PvP hem PvE açısından büyük savaşlar.
     * Meslekler - 7 adet meslek olacak ve mesleğinizle sadece zengin değil aynı zamanda yeni keşifler de yapabileceksiniz.
     * Görevler - Hikayeyi takip etmek ya da sadece etrafte gezinmek isteyebilirsiniz ama unutmayın bu hiç de kolay olmayabilir.
     * GM'ler Tarafından Yönetilen Etkinlikler 
     * Stratejik Sistem - Her taraf kendi alanına yerleşim kurabilecek ve tabii ki karşı taraf burayı almak isteyecek.
     * Muhteşem Grafikler ve Ses - Prime bir çok modern bilgisayarda çalışmak üzere tasarlanıyor. Müzik ve ses bir çok profesyonel müzisyen tarafından yapılıyor.
 
     Ve söylenilene göre, bunlar sadece birer başlangıç.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prime: Battle For Dominus Platformlar: PC Geliştirici: Pitchblack Games Dağıtıcısı: Pitchblack Games Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler