RTX Remix'li Tomb Raider 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

21.01.2024 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz hafta ilk Tomb Raider oyununun RTX Remix modundan çeşitli ekran görüntülerini paylaşmıştık. Şimdi ise serinin ikinci oyunundan yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. RTX Remix modu oyunları daha iyi hale getirmeye devam ediyor ve böylece hayranlar tekrardan oyuna geçiş yapmaya hazırlanıyor.
 
RTX Remix modları eski oyunlara eklenmeye devam ediyor 
 
 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'skurtyyskirts', yayınladığı ekran görüntüleri ile beraber RTX Remix modunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu bizlere aktarıyor. Yayınlanan ekran görüntüleri açık beta sürümünden alındığı için elbette final sürümünün daha iyi olması bekleniyor. Ekran görüntüleri içerisinde elbette aydınlatmalar ve yansımalar geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Bunun dışında geçtiğimiz süreçte oyunu geliştiren geliştirici ekip oyunun grafiklerinde bazı iyileştirmeler yaptı. Yani oyuncular 2024 yılında bu klasik Tomb Raider oyunlarını iki farklı sürümde deneyimleyebiliyor. Yayınlanan ekran görüntülerini aşağıdan görebilir ve siz de nasıl göründüğüne dair yorumlamalar yapabilirsiniz.
 
Peki siz RTX Remix modunun bundan sonra hangi oyuna uygulanmasını istiyorsunuz?
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Trilogy Platformlar: PS3 Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler