Razer'den Xbox 360'a Kontroller

07.01.2011 14:32 Ersin Kılıç


     Daha çok PC oyun aksesuarları ile karşımıza çıkan Razer firması bu seferde konsol piyasasında karşımıza çıktı. Firma Xbox 360 için yeni kontrol cihazı Onza'yı duyurdu.
 
     17 Ocak'ta ön sipariş ile satışına başlanacak olan Onza, özellikle tuş takımları ile dikkat çekiyor. Normal kol tasarımına kıyasla Onza'nın yön tuşlarında da farklı bir tasarım izlenmiş. onza ayrıca Standart ve Tourtnament Edition olarak satışa çıkacak. Tourtnament Edition'da hassasiyeti ayarlanabilir analog tuşları dikkat çekiyor. Ayrıca Onza'nın ayarlanabilir iki ekstra tuşu daha bulunuyor. Bu tuşlar kolun RB ve LB kısımlarının altına eklenmiş.
 
     Standart versiyonu 39.99$'dan, Tourtnament versiyonu ise 49.99$'dan satılacak olan Onza'nın görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 24 Dk önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 6 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler