Red Orchestra 2'nin Ön Siparişleri Açıldı

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, Unreal Engine 3 ile geliştirildi.
03.08.2011 13:05 Gökhan Yılmaz

 
     PC'ye özel geliştirilen Red Orchestra 2 için Steam üzerinden ön sipariş verirseniz %10 indirimden, eğer ilk oyuna da sahipseniz %20 indirimden yararlanabiliyorsunuz.
 
     Red Orchestra 2'nin standart fiyatı 40$ olarak belirlendi. Eğer 50$ olan Digital Deluxe sürümünü satın alırsanız oyunun çıkış tarihi olan 30 Ağustos'tan önceki son betaya katılma hakkı, Alman ve Rus olmak üzere ikişer silah, Team Fortress 2 şapkaları ve iki yeni Killing Floor karakterine sahip oluyorsunuz.
 
     İlk oyun sahipleri oyun içi eşyalar açısından da daha avantajlı olacak. İki ek silah ve iki rozet, %20'lik indirim dışında oyun içerisinde sahip olacakları eşyalar arasında. Eğer Red Orchestra: Ostfront 41-45'i oynamadıysanız ve merak ediyorsanız bu fırsatı değerlendirerek 10$'a ilk oyunu satın alabilirsiniz. Böylece ikinci oyunda elde edeceğiniz 4$'lık ek indirim ile ilk oyunu 6$'a getirmiş olacaksınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Platformlar: PC Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler