Risen 2'nin İlk Gün DLC'lerinden Ayrıntılar

Risen 2: Dark Waters türü sevenlerin yakın takibinde
28.04.2012 10:42 Alkan Adakaner


     Risen 2: Dark Waters da oyuncuların hiç hoşuna gitmeyen, ama geliştiricilerin son dönemlerde sıkça başvurduğu bir yöntemle karşımıza çıktı. Oyun için ilk gün DLC'leri (indirilebilir içerik) satışa çıktı. Bu içeriklerin adı Treasure Isle ve A Pirate’s Clothes olarak açıklandı.
 
    Treasure Isle adlı indirilebilir içerikte Kaptan Steelbeard'ın gizli hazinesinin peşine düşüyoruz. Bu içerik 9.99 dolardan satışa çıktı. Diğer taraftan 2.99 dolara satışa çıkan A Pirate’s Clothes adlı indirilebilir içerik ise ana karakterinize yeni giysiler, şapka, kanca, tabanca ve özel bir yüzük getiriyor. Bu yeni ekipmanlar karakterimizin yeteneklerini %5 oranında arttırıyormuş.

    Oyunun konsol sürümlerinin Ağustos ayında konsola özel bir indirilebilir içerikle piyasaya çıkacağını da belirtelim. PC kullanıcıları ise oyunu oynamaya başladılar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Risen 2: Dark Waters Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Piranha Bytes Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler