SC ve PoP: HD Remake Xbox 360'a da mı Geliyor?

Xbox 360'a Trilogy paketleri hiç olmadığı kadar yakın görünüyor.
08.02.2011 12:47 Levent Polater

 
    Xbox 360 sahipleri, kabul edin PS3'e çıkan HD yeniden yapım paketleri her zaman iç çekmenize neden oluyordu. Ama artık bu canınızı sıkacak bir durum olmaktan çıkıyor gibi görünüyor.
 
    ESRB'nin en son listelemesine göre 2 yapım aşamasındaki HD yeniden yapım paketleri PS3'ün yanısıra Xbox 360'a da geliyor. Bu 2 paket ise Ubisoft'un oyunları olan The Prince of Persia HD Collection ve Splinter Cell HD: Trilogy oyunları.
 
    İnanmıyorsanız aşağıda ESRB'den alınan ekran görüntülerine göz atabilirsiniz: En sağda oyunların çıkacağı platformlara bakıldığında Xbox 360 ibaresi de görülmekte.
 


    Şimdilik Ubisoft tarafından bu konu hakkında bir onaylama yok, ama tek temennimiz olması doğrultusunda. Sadece Playstation platformuna çıkan oyunların HD paket haline getirilmesini anlayışla karşılıyorum ama vakti zamanında multiplatform olarak çıkmış oyunların HD paketleri neden multiplatform olmasın?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: HD Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler