Settlers 7 DRM Sorunu Hala Çözülemedi

07.04.2010 23:55 Levent Polater

 
     Ubisoft'un DRM sorunları çığ gibi büyümeye devam ediyor. Önce Assassin's Creed 2 ile başlayan sorunlar son zamanlarda Settlers 7 ile tam gaz devam ederek oyuncuların çok canını sıkıyor.
 
     Ubisoft'ta oyunculardan nasibini alacak gibi görünüyor, özellikle merakla beklenen Splinter Cell: Conviction'ın PC versiyonunun, oyuncular tarafından DRM sistemi yüzünden beklenenden az satılabileceğini düşünüyorum.
 
     Settlers 7'nin oyunun çıkması 2 hafta olmasına rağmen halen oyunu satan alanların oyunu oynayamadıklarını ortaya çıktı. Ubisoft yetkililerinin konuyla ilgili açıklaması ise şöyle oldu: 

    "Teknisyen ekibimiz bu konuda ilerleme kaydetti ancak halen sorunun tamamen çözüldüğünü söyleyemeyiz."
 
    Tam gaz devam Ubisoft, oyuncuların zaten acelesi yok, 2 hafta daha beklerler... Böyle giderse Ubisoft'un oyuncu kitlesi büyük darbe yiyecek..
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Settlers 7: Paths to a Kingdom Platformlar: PC Geliştirici: Blue Byte Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler