Skyrim'de Yeni Güncelleme Hazırlıkları Başladı

02.12.2011 01:06 Samet Konuksal


     Bethesda, çıkardığı 1.2 yamasıyla birlikte oyundaki mevcut sorunların tümünü düzeltememiş, üstüne de yenilerini eklemişti. Tüm platformdaki kullanıcılardan 1.2 yamasına yönelik şikayetler gelirken, yeni güncellemenin müjdesi de verildi.
 
     Skyrim'in resmi forumlarında "Uyanın ve müşterilerinizle birlikte çalışmaya başlayın!" şeklindeki bir üye serzenişine Bethesda yetkilisi, "Yeni bir güncelleme üstünde çalışıyoruz. Detaylar yakında sizlerle olacak." şeklinde bir cevapta bulundu.
 
     Tüm bu bilgilerin yanı sıra Bethesda'nın resmi blogu BethBlog'dan PC'ye özel bir duyuru da geldi. SkyrimNexus ve ModDB gibi sitelerde yayınlanan modlarla şimdiden binlerce içeriğe sahip olan Skyrim'in PC sürümü için Steam Workshop sisteminin ekleneceği açıklandı.
 
     Bu sistemle birlikte bütün kullanıcılar Skyrim'e mod yapacak ve bunu Steam'deki Workshop üzerinden sergileyecek. Burada yayınlanan modlar kolaylıkla indirilip, oylama gibi sistemlerle de değerlendirilebilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler