Sony, Concord Oyununda Savaş Biletinin Olmayacağını Doğruladı

25.07.2024 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony ve geliştiriciliğini Firewalk Studios'un üstlendiği çevrimiçi odaklı nişancı aksiyon oyunu Concord için yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre canlı servis oyunu herhangi bir savaş biletine sahip olmayacak ve bu durum ekipler tarafından doğrulandı.
 
Concord beklentileri karşılamak istiyor
 
 
 
Oyunun yakın zamanda sona eren Beta sürümünün ardından kullanıcılar nasıl bir yapıya sahip olduğunu gördü. Oyun çıkış yaptıktan sonra yeni haritalarla, modlarla ve çok daha fazlasıyla beraber güncellenmeyi bekliyor. Sürekli olarak yeni güncellemeler alacak bu yapım oyuncuları memnun etmeyi hedefliyor.
 
Beta sürümünde mevcut olan ilerleme ödülleri, 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek olan oyuna aktarılacak. 40 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım farklı karakterleri, haritaları, modları ve daha fazlasıyla ön plana çıkmaya hazırlanacak. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun içerisinde 16 farklı oynanabilir karakter bulunacak ve 12 ayrı harita havuzuyla bizlere sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 3 Saat önce Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 4 Saat önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 5 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 5 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler