Sony, Playstation Plus'tan Ne Kadar Kazanıyor Dersiniz?

12.01.2015 11:15 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Playstation Plus servisi free-to-play yapımlar dışında online oyun oynamak için şart. Özellikle FPS ve spor oyunlarını oynayanların büyük çoğunluğu bu servisten yararlanıyorlar. Tabi Sony'nin her ay PS Plus üyelerinin hizmetine sunduğu oyunlardan yararlanmak isteyen kişilerin sayısı da az değil.
 
   Öncelikle Playstation Plus'a üye olan 10.9 milyon oyuncu olduğu Sony tarafından açıklanmıştı. Oyuncuların her ay Playstation Plus'a 5 dolar ödediğini varsayınca (bazı bölgelerde daha fazla) Sony'nin bu servisten aylık 54.5 milyon dolar kazandığı görülüyor.
 
    Bu da Playstation Plus'ın Sony'e yıllık 654 milyon dolar kazandırdığı anlamına geliyor. Yani firma ücretli servis sunarak gerçekten büyük bir gelir elde etmeye başlamış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 40 Dk önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 2 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler