Sony, Yeni Cihazıyla PlayStation 4 Deneyiminizi Su Altına Taşıyor (!)

01.04.2015 12:06 Ömür Gencer


       Sony, bugün yani 1 Nisan'da yeni bir cihaz duyurdu: PlayStation Flow. Bu cihazla birlikte artık PlayStation 4 deneyimimizi su altına taşıyabileceğiz.
 
      PlayStation Flow bir sanal gerçeklik gözlüğü ve dört adet banttan oluşuyor. Herhangi bir oyunda su altı bölümüne geldiğinizde en yakın yüzme havuzuna gidip bu cihazları takıyorsunuz. Daha sonra PlayStation Flow, PlayStation 4'ünüze bağlanıp oyun keyfinizi kaldığınız yerden su içinde devam ediyorsunuz. Bu cihazların yanında Sony, bir de havuzdan çıktığınızda çabucak kurulanmanızı sağlayacak bir cihaz daha tanıttı: PlayStation Flow Body Dryer.
 
       PlayStation Flow'u daha iyi anlayabilmek için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Tabii ki tüm bu cihazların sadece 1 Nisan şakası olduğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler