Söylenti: THQ'nun En Büyük Talibi Ubisoft

21.12.2012 14:18 Samet Konuksal


    Daha önce kriz haberleri ilk çıktığında söylentilerini duyduğumuz Ubisoft - THQ ilişkisi yeniden alevleniyor. Belirtilenlere göre, iflasını açıklayan THQ'nun en büyük taliplerinden birisi Ubisoft.
 
    Alınan söylenti haberlerine göre Ubisoft, THQ'nun satın alma işlemleri için büyük bir teklif hazırlığı yapıyor. Oyun endüstrisinin ünlü sitelerinden MCV'ye konuşan bir kaynağın belirttiklerine göre Ubisoft, THQ'yu hem stüdyolarıyla, hem de IP'leriyle birlikte satın alma planları içerisinde. 
 
    Daha önce firmanın CEO'su Yves Guillemot bir röportajında dünyanın en iyi yayıncılarından birisi olmak istediklerini, THQ'nun ise başarılı IP'lere sahip olduğunu ve olası bir durumda satın alma olayına sıcak baktıklarını söylemişti. Bakalım THQ'yu kim kapacak?

İlgili İçerik Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler