Splinter Cell: Blacklist, Steam'de Ön Siparişte

25.07.2013 12:15 Tunahan Başol


     23 Ağustos'ta çıkışını yapacak olan Ubisoft'un önemli oyunu Splinter Cell: Blacklist, Steam üzerinden ön siparişe açıldı.
 
     59.99$'dan normal sürümünü ön sipariş verebileceğiniz oyun, bu durumda Upper Echelon Pack adlı indirilebilir içerikle beraber geliyor. Bu DLC, Dead Coast adındaki bir co-op görevini, daha korumalı bir zırhı ve düşmanlarınızın yerini gösteren bir gözlüğü içeriyor.
 
     Eğer 69.99$'ı gözden çıkarıp oyunun Deluxe Edition sürümünü satın alırsanız, bir önceki oyun olan Splinter Cell: Conviction'ın Deluxe sürümü size hediye ediliyor. Bunun yanında bir senaryo modu görevi, bir co-op görevi, ekstra zırhlar, silahlar ve ekipmanlar ilk günden elinizin altında olacak.
 
     Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 1 Saat önce Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 6 Saat önce Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 7 Saat önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 8 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler