Star Trek Online Free-to Play Oluyor!

Aylık ödeme sistemli oyunların devri yavaş yavaş kapanıyor mu ne?
01.09.2011 15:29 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz senenin Şubat ayında çıkan ve çıktıktan sonraki kısa süre içerisinde 1 milyonluk barajı aşan Star Trek Online'nın F2P sistemine geçiş yapacağı açıklandı!
 
     Atari bünyesi altından Perfect World'e geçen ve zor günler yaşayan Cryptic Studios'un oyunu Star Trek Online, içerisinde bulunduğumuz yılın son aylarında, ücretsiz olarak oynanış sistemine geçecek. Ancak her free-to play oyunda olduğu gibi bazı oyun içi öğelere ulaşım, Star Trek Online'da da ücretli olarak sunulacak.
 
     Perfect World Entertainment CEO'su Kelvin Lau konu hakkında, "Star Trek Online, 2011'in sonunda free-to play sistemine geçecek. F2P pazarının Amerika ve Çin'de epey yaygın olduğunu düşünüyorum. Star Trek Online için de iyi olanı bu." açıklamasını yaptı.
 
     Bir başka Cryptic Studios oyunu olan Champions Online, bu sene F2P sistemine geçmişti. Cryptic Studios'un yapım aşamasındaki oyunu Dungeons & Dragons: Neverwinter'ın sisteminin de F2P olacağı açıklanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Trek Online Platformlar: PC Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 2 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler