Ubisoft'tan Email Kazasına Yönelik Açıklama Geldi

04.07.2012 13:16 Erkut Köse


    Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Watch Dogs'un resmi sitesin abone olan oyuncuların mail hesapları, yanlışlıkla tüm gönderilen maillerle birlikte herkese yayılmıştı.
 
    Konu hakkında bugüne kadar herhangi bir açıklamada bulunmayan Ubisoft, sonunda sessizliğini bozdu. Mail adreslerinin yanlışlıkla herkese gönderildiğini ve bu açıdan abone olan tüm mail adreslerinin silindiği belirtildi. Eğer halen daha Watch Dogs'u takip etmek istiyorsanız ise Uplay profilinizi güncelleyerek bunu yapmaya devam edebilirsiniz.
 
   Ayrıca herhangi bir özürün gelmemesi de işin başka bir boyutu. Bu ifadeler ile kullanıcılardan büyük tepki alacak gibi görünüyorlar. Olayın üzerine halen mail adreslerini vermek ne kadar doğru, orası da soru işareti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler