Unreal Engine 4: PS4 - PC Karşılaştırma Videosu

02.04.2013 22:43 Talha Aynacı

 
   Yeni nesil konsollarla ilgili en önemli detay grafik gücü. Yapımcılar PS4'ün hem görsel gücü hem de PC'ye benzer mimarisinden memnunken, bu pazarda namını AMD'ye kaptıran Nvidia yeni nesil konsolların görsel yönden kısa sürede demode olacağını hatta olmaya başladığını belirtiyor. Anlayacağınız her kafadan farklı bir ses.

   İngiliz menşei oyun sitesi CVG ise Unreal Engine 4 tanıtım videosunu tek bir karede 2 farklı platform üzerinden göstererek bu tartışmalara farklı bir boyut kazandırmak istemiş. 

   İzleyeceğiniz videodaki Unreal Engine 4 tanıtım videosunun PC sürümü geçtiğimiz yıl Nvidia GTX680 üzerinde 16 GB RAM ve en güncel CPU'yu kullanarak tanıtılmıştı. PS4 versiyonu ise başta da belirttiğimiz gibi GDC 2013 panelinde ortaya çıktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 3 Saat önce Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 4 Saat önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 5 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 6 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler