Wii U'nun Sesli Chat Sistemi Baş Ağrıtacak!

19.10.2012 11:47 Talha Aynacı

 
   Şu ana kadar yapılan açıklamalara bakılırsa tüm Nintendo Wii U oyunlarında standart olarak sesli chat olmayacak.  Diğer oyuncularla sesli iletişime geçebilmek için bu özelliği destekleyen aynı oyunda olmanız gerekli. Call of Duty: Black Ops II, Assassin’s Creed III ve Mass Effect 3 şimdilik bu özelliği destekleyen oyunlar arasında yer alıyor.
 
   Ancak ne tuhaftır ki Wii U tablet kontrolcüsü mikrofona sahip olmasına rağmen bunu sesli chat için kullanamayacağız. Bundan beteri, Wii U Pro Controller'ın (yani klasik kontrolcü) kulaklık için jak girişi yok. Peki ne yapmamız gerekli? Nintendo lisanlı 3. parti kulaklıkları satın almalı (Turtle Beach veya Tritton marka) ve kulaklığı Wii U GamePad'e bağlamalısınız. Ola ki klasik kontrollerle kullanmak istediniz... Ancak dedik ya, jak girişi yok! O zaman yine kulaklığınızı Wii U tablete bağlayıp, klasik kontrollerle oynadığınız sırada tablet kontrolcüyü yanınızda açık tutmalısınız.
 
:(

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 18 Dk önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 32 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 1 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler