"Windows 10, PC Oyuncuları için En İyi İşletim Sistemi Olacak"

16.01.2015 17:57 Tunahan Başol


     Adı Xbox markasıyla özdeşleşen ve başa geldiği günden bu yana Xbox One'ı daha fazla oyun odaklı bir konsol yapmaya çalışan Phil Spencer, Windows 10 ve PC oyunculuğu hakkında konuştu.
 
     Windows 10'u "PC oyuncuları için hazırladığımız en iyi işletim sistemi" olarak tanımlayan Spencer, konuşmasına şu şekilde devam ediyor:
 
"Xbox takımı olarak, bu, Windows 10 işletim sistemine oyun getirmek için hayranlarla yaptığımız tartışmaların başlangıcı olacak. Sonunda bunun hakkında konuşabiliyor olmak güzel. Yıl boyunca konuşmaya da devam edeceğiz."
 
"Biz oyunculuğun konsollarda olduğunu söylemeye devam ediyoruz, ancak PC ve telefonlarda oyun oynayan hayranlarımızın olduğunu da biliyorum. Ve bu, bizim oyuncular için yapılan en iyi işletim sistemi olan Windows 10'un yapımına yardım etmemiz, içeriğini oluşturmamız için önemli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 38 Dk önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 1 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 1 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 2 Saat önce Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler