Yeni Assassin's Creed Duyurusu Geliyor

29.04.2011 20:22 Gökhan Yılmaz

     Ubisoft, biraz önce bir sonraki Assassin's Creed oyununun Facebook üzerinden beğenildiğinde açıklanacağını duyurdu. Fakat kısa bir süre sonra duyuru geri alındı ve ilgili Facebook sayfası kapatıldı.
 
     Assassin's Creed serisinin yeni oyunu (Assassin's Creed 3?) olacağı söylenen yapımın ilk görüntülerine ulaşabilmemiz için oyunun Facebook sayfasından beğenmemiz ve diğer oyunculara yaymamız gerektiği yazılmıştı. Fakat tahminen sistemde bir sorun yaşadıkları için bir süreliğine ertelendi çünkü sayaç çalışmıyordu. Daha şimdiden yaklaşık 1.6 milyon beğeneni olan Assassin's Creed sayfası için, daha kaç kişiye ihtiyaç duyduklarını merakla bekliyoruz.
 
     Aşağıdan kaldırılan sayfanın bir görüntüsünü görebilirsiniz. Ortasında oynayan kısa videoda hiçbir şey belli olmuyordu fakat ilginç bir yazıya rastlanıyordu (Arapça?).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler