Yeni .hack Oyunundan İlk Görüntüler

16.01.2012 11:58 Ersin Kılıç


     Japonya'nın önde gelen dergilerinden biri olan Famitsu geçtiğimiz ay bir ekran görüntüsü yayınlamış ve yeni .hack oyununun da duyurusunu gerçekleştirmiş olmuştu. Kısa bir süre sonra resmi site ile birlikte resmiyet kazanan yeni .hack oyunundan ilk ekran görüntüleri ise bugün yayınlandı.
 
     Oyunun ilk ekran görüntülerine rağmen hala çıkacağı platform açıklanmadı. Fakat bu ekran görüntülerinin herhangi bir oynama olmadan bire bir olarak oyun içi olduğu belirtilmiş. Şahsen ekran görüntülerine baktığımda oyunun çıkacağı platform tahmininde, ilk olarak PS Vita, daha sonra ise PS3 aklıma geliyor.
 
     Tüm bu soruların cevabını 21 Ocak'ta Japonya'da yayınlanacak olan .hack filmi ile birlikte öğreneceğiz. Çünkü oyuna ait resmi bilgiler bu film sonrasında karşımıza çıkacak. Ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler