2K Games Oyunlarından Sonra, GTA V de E3'te Yok!

14.05.2013 16:05 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en önemli firmalarından Take Two bünyesindeki iki alt firma 2K Games ile Rockstar Games, önümüzdeki dönem için önemli oyunlar hazırlıyorlar. Geçtiğimiz haftalarda E3 2013'e katılmayacağını açıklayan 2K Games'in ardından bir açıklama da Rockstar Games'le ilgili olarak geldi.
 
    Take Two patronu Karl Slatoff'un açıklamalarına göre 2K Games'ten sonra Rockstar Games de E3 2013'ü es geçecek. Belirtilenlere göre bahsi geçen iki firmadan da bilgilendirmek amaçlı yetkililer E3 fuar alanına gönderilecek fakat oyunlarla ilgili özel bir stand kurulmayacak. Konuyla ilgili gelen açıklamalarda, bu kararın verilmesinde Take Two'nun etkisinin olmadığını ve her iki firmanın da etkinliklere katılmak yerine daha etkileyici pazarlama çalışmalarını yapmak istedikleri belirtildi.
 
    Böylelikle Nintendo gibi bir devden sonra iki önemli firma da E3 2013'ü kesin olarak es geçmiş oldu. Yani Grand Theft Auto V, The Bureau: XCOM Declassified, NBA 2K14, WWE 2K14 gibi yapımlar önümüzdeki yaz döneminde biraz sessiz kalacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler