3 Yeni Xbox 360 Oyunu Gün Yüzüne Çıktı

Bahsi geçen oyunlar, çok yüksek ihtimalle E3'te duyurulacaktır.
23.05.2011 16:43 Levent Polater

 
 
    Microsoft'un E3'te yeni oyunlar duyuracağına eminiz. Hele ki Kinect gibi herkese hitap eden bir aksesuarı da bünyesine kattıktan sonra. İşte bu yönde ilk ipuçlarımız Avustralyanın oyun tanımlama biriminden geldi.
 
     Bir tanesi Kinect'e özel olmak üzere 3 yeni oyun tanımlayan birimde ortaya çıkan oyunlar şöyle sıralanıyor:
 
    Kinect Me - Adından da anlaşılacağı üzere Kinect'e özel yapılan Kinect Me ilk aile dostu Kinect oyunu olacak.
 
    Crimson Alliance - Halo: Reach ve Black Ops oyunlarının harita paketlerini geliştiren stüdyo olan Certain Affinity tarafından yapılan bu oyun fantastik şiddete sahip olurken bünyesinde online oynanışa da yer verecek.
 
    Fusion: Genesis - Bilim kurgu teması olacak ve kaba saba diyaloglara yer vereceği belirtilen Fusion: Genesis'in de diğer oyunlar gibi E3'te duyurulması bekleniyor. Merakla sonuçları bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 7 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 7 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 7 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 7 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler