"Arkham Asylum 2 Hayal Kırıklığı Olmayacak"

06.03.2010 20:48 Talha Aynacı

 
     Çizgi roman dünyasının renkli sayfalarından fırlayıp oyun dünyasında boy gösteren pek çok kahramanın boynu bükük ayrıldığı bir arenada, kendisinden ummadığımız bir kalite ve başarı ile kara şövalyemiz Batman, bizi geçen sene mest etmiş oyunlar arasında ilk sırada yer alıyor. Yapımcı koltuğunda oturan Rocksteady'nin, henüz biz Arkham Asylum'un o kasvetli havasının etkisindeyken devam oyununu duyurması eminim bizim gibi pek çok oyuncunun aklına işin parasal boyutunu getiriyor; ilk oyunun şöhretini kullanan bir devam oyunu ?
 
 
     Rocksteady patronu Sefton Hill belki de bu düşüncelerin farkına varmış olacak ki, CVG  ile gerçekleştirdiği özel bir röportajda kendilerinden yine beklenmedik bir oyun sunacaklarını dile getirdi.
 
 
"İkinci oyunumuzla karşılarına nasıl çıkacağımızı merak eden pek çok oyuncu var ve biz bu oyunculara yine bir sürpriz yapmak istiyoruz. Bu bizide büyük bir heyecana sürüklüyor ve söz veriyorum devam oyunu sizi hayal kırıklığına uğratmayacak."
 
      Batman : Arkham Asylum, 3D teknolojisi ile tazelenmiş GOTY Edition ile ay sonunda piyasaya çıkacak. Arkham Asylum 2'nin ne zaman çıkacağı ise şimdilik bir merak konusu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler