Avatar, Skull & Bones ve Mario + Rabbids Sequel'in Mart 2023' Kadar Çıkacağı Bildirildi

12.05.2022 11:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, daha önce Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones ve diğer heyecan verici oyunların 2023'e kadar çıkış yapacağını bildirmişti. Ubisoft CFO'su Frédérick Duguet bu oyunların çıkış yapacağı ay aralığını açıkladı.
 
Duguet'in belirttiğine göre bu oyunlar Ekim 2022 - Mart 2023 tarihleri arasında çıkış yapacak. James Cameron'ın Avatar: The Way of Water filmi de 16 Aralık 2022'de sinemalarda gösterime girecek. Dolayısıyla Avatar: Frontiers of Pandora'nın yakın tarihlerde çıkması muhtemel.
 
Avatar: Frontiers of Pandora ve Mario + Rabbids: Sparks of Hope oyunlarının daha önce 2022'nin sonunda piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Ancak bunlardan birinin veya her ikisinin de 2023'ün başlarına ertelenebileceği bildiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler