Avustralya için 250 GB'lık Xbox 360 S Bundle

09.08.2010 09:36 Alkan Adakaner


 
     Yukarıdaki kapak resminde görebileceğiniz gibi Microsoft Avustralya için 4 ve 250 GB'lık bundle paketler hazırlıyor. Herhangi bir fiyat belirtilmeyen paketlerde Kinect, Xbox 360 S ve bir tanesinde de 250 GB'lık HDD bulunduğunu görüyoruz.
 
     Ayrıca 250 GB'lık paket bir headset, composite cable ve Kinect Adventures'ın yanı sıra hard diskinde önceden yüklenmiş oyunlar ve demolar bulunuyor. Kinect Adventures'ın 20'den fazla mini oyun içerdiğini de hatırlatalım.
 
       Kasım ayında piyasaya çıkacak olan Kinect ile birlikte Xbox 360 satışlarının patlama yapması bekleniyor. Özellikle bundle paketler Kinect almak isteyenler için çok cazip gelecektir.  
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Tarafından Sunulan Concord'un Fişi Çekildi: Paralar İade 21 Dk önce Astroneer İçin Yeni DLC Glitchwalkers Duyuruldu: İşte Detaylar 2 Saat önce Kelt Mitolojisini Konu Alan Drova: Forsaken Kin Duyuruldu 3 Saat önce Vampire: The Masquerade Reckoning of New York Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Çıkışı Üç Ay Ertelendi 03 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler