Battlefield 3'ten Harika Bir Multiplayer Videosu!

19.10.2011 16:54 Samet Konuksal


     Senenin büyük merakla beklenen FPS oyunlarından Battlefield 3'ün çıkışına sayılı günler kaldı. DICE ve EA, oyunu heyecanla bekleyenlerin heyecan katsayısını videolarla ve yeni içerik detaylarıyla arttırmaya devam ediyor.
 
     EA, Battlefield 3'ün multiplayer kısmından 1 dakika 40 saniyelik yeni bir oynanış videosu yayınladı. Tamamen oyun içerisinden alınmış oynanış parçalarıyla oluşturulan video, oyunda daha önce video olarak göremediğimiz multiplayer haritalarını görüyoruz.
 
     Ayrıca oyunun Limited Edition sürümünü ön sipariş ile satın alanlara ücretsiz olarak sunulan Back To The Karkand DLC'sindeki haritalar da, videonun sonunda bizleri selamlıyor.
 
     Herneyse sizleri daha fazla bekletmeye gerek yok, işte video;

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler