Child of Eden 14 Haziran'da Xbox 360'ta

Oyunu Kinect ile oynamak büyük bir zevk olacaktır
12.03.2011 11:16 Alkan Adakaner


      Rez'in yapımcısı Tetsuya Mizuguchi tarafından tasarlanan ve Q Entertainment bünyesinde geliştirilen Child of Eden'ın çıkış tarihi 14 Haziran olarak açıkladı. Bu tarih oyunun Xbox 360 sürümü için geçerli, PS3 sürümü ise daha sonra piyasaya çıkacak.
 
      Kinect ve standart kontrolcü desteği ile raflardaki yerini alacak oyun, Microsoft'un harekete duyarlı kontrolcüsüne sahip olanlar için daha eğlenceli olacak gibi görünüyor.
 
     Oyunun Playstation 3 sürümünde ise Move desteğinin olacağını belirtelim. Bu sürümün de 2011 yılında raflardaki yerini alması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Eden Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 2 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 3 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 4 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler