EA : "TGS 2010 Fuarı İçin Nefeslerinizi Tutun"

22.08.2010 11:58 Talha Aynacı

 
     Joystiq sitesinden gelen habere göre Gamescom'da hareketli günler geçiren güçlü dağıtım firması EA'nın, önümüzdeki ay düzenlenecek olan TGS ( Tokyo Game Show ) 2010 fuarında tamamen yeni bir kaç oyunun duyurusunu gerçekleştirecek.
 
     Uluslararası anlamda da büyük bir öneme sahip olan TGS fuarında EA'nın Japon partnerleriyle ortaklaşa hazırladıkları oyunların duyuruları gelebilir. Bu anda bizim aklımıza gelen ve kalbimizin atış hızını arttıran muhtemel duyuru; EA ve  Grasshopper - Suda 51 iş birliğinde geliştirilen,  Resident Evil serisinin babası olarak bilinen Shinji Mikami ve Silent Hill serisinin önemli bestecisi Akira Yamaoka'nında dahil olduğu ve duyurulmasının üzerinden uzun süre geçen isimsiz yeni aksiyon - korku oyunu. Tabii Mirror's Edge 2'de hiç fena olmazdı!
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 2 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 3 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler