Freedom Wars'un PvP Update Videosu Yayınlandı

15.10.2014 23:31 Tayfun Kumaş

 
    Sony Computer Entertainment JAPAN Studio, Shift ve Dimps adlı üç farklı Japon stüdyosu tarafından sadece PlayStation Vita için geliştirilen JRPG tarzı oyun Freedom Wars, geçtiğimiz haziran ayında Japon piyasasındaki yerini almıştı.

    Haziran ayından beri büyük bir tutkuyla oynanan Freedom Wars'un PvP moduna gelen 1.20 güncellemesinin tanıtım videosu Sony tarafından yayınlandı. Aşağıdaki oynatıcımızdan bu güncellemenenin videosunu izleyebilirsiniz.
 
    Oyun, 29 Ekim'de de 29.99 Euro'ya Avrupa piyasasındaki yerini de alacak. Büyük ihtimalle oyun, Avrupa'ya da en güncel hali ile çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Freedom Wars Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Japan Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1950'lerde Kurye Olabileceğiniz Deliver At All Costs Duyuruldu 04 Eylül Minecraft Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Açıklandı 04 Eylül Supermassive Games'in Yeni Oyunu The Casting of Frank Stone Çıktı 04 Eylül Epic Games Yaz Sonu İndirimleri: 100 TL Altı Alabileceğiniz Oyunlar 04 Eylül Sony Tarafından Sunulan Concord'un Fişi Çekildi: Paralar İade 04 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler