Game Boy Color'da PUBG Keyfi

27.09.2017 18:10 Gökhan Yılmaz

 
      Mod yapımcılarından biri Nintendo'nun 1998'deki el konsolu Game Boy Color'u hack'leyerek minik 4 santimetrelik ekranında Bluehole'un hit oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds oynatmayı başardı.
 
     Elbette cihazın zamanı ele alındığında artık ilkel kalan donanımıyla oyunu çalıştırmayı değil de, Rasberry Pi mikrobilgisayar kullanarak oyunu stream etmeyi başarmış. Daha önce de Quake 3 ve Minecraft'ı aynı konsolda çalıştırmış.
 
      Özet olarak bahsedecek olursak oyunu Steam üzerinden Big Picture modu ile aktarıyor ve aradaki geçiş işlemleri Pi üzerinden geçerken oyunun görüntüsünü kablosuz bir şekilde ekrana alabiliyor. Tabii en büyük sıkıntısı Game Boy üzerinde yeterince tuşa sahip olmaması. Ama yine de oyunda 62. olmayı başarıyor, bazen bu bile nasip olmayabilir PC'de oynarken.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 8 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 8 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 8 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 8 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler