Gematsu: Resident Evil: Code Veronica X Önümüzdeki Hafta PS4'e Geliyor

06.05.2017 23:22 Gazali Çetinkaya

 
   Resident Evil: Code Veronica, mart ayının sonlarında The German USK tarafından PlayStation 4 platformu için derecelendirilmişti ve oyun muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde PlayStation 4'e gelecek. Kapsamlı Japon video oyun haberleri sitesi Gematsu'nun twitter üzerinden paylaştığı açıklamaya göre Resident Evil: Code Veronica önümüzdeki hafta PS4 için çıkış yapacak oyunlar listesinde yer alıyor. 
 
   Hayatta kalma korku oyunu Resident Evil: Code Veronica ilk olarak 2000'de Dreamcast için ve 2001 ile 2003'te sırasıyla PlayStation 2 ve GameCube platformlarına çıkış yaptı. Ardından Resident Evil: Code Veronica X HD 2011'de PlayStation 3 ve Xbox 360'a geldi.  

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 21 Dk önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 1 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 1 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 2 Saat önce Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler