Gwent'in Android Sürümü 2020'nin İlk Çeyreğinde Yayınlanacak

05.02.2020 23:24 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red'in The Witcher evrenindeki kart oyunu Gwent bildiğiniz gibi kendine ait bir oyun ile geçtiğimiz sürede PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmıştı. Geçtiğimiz aylarda da iOS için yayınlanmıştı. Android sürümü merak ediliyordu. Topluluk yöneticisi Powel Burza ve oyun direktörü Jason Slama, konu hakkında yeni bilgiler paylaştı.
 
Oyunun Android sürümünün şu an için sadece üst düzey Android cihazlarda oynanabildiğini ve geliştiricilerin hata ayıklama ve genel bir cilalama üzerinde meşgul olduğunu söylediler. Yakın bir zamanda da oyunun Android sürümü için ön kayıtlar açılacakmış.
 
Android sürümü için her şeyin yolunda gittiğini söylerken çıkış tarihi için de 2020'nin ilk çeyreğini işaret ettiler. Bir sorun çıkmadığı sürece oyunun Android sürümünü yakında göreceğimizi söyleyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler